home

         

Pe urmele perlelor antichitatilor turcesti si grecesti

 

RUSALIILE iN CROAZIERA

INSULELOR GRECEsTI

 

Atena - Pireu - Salonic - Kusadasi - Heraklion -

Santorini - Mykonos - Milos

 

Turiştii noştri iubesc din ce in ce mai mult croazierele, dovada fiind succesul de care s-au bucurat acestea, mai ales in ultimii ani. Croazierele se adreseaza celor care işi doresc sa descopere cat mai multe locuri, dar sa se bucure de confortul unei cabine, sa se delecteze cu o bucatarie buna internationala şi sa traiasca cat mai multe experiente inedite. Pentru cei care iubesc Grecia, va invitam intr-o croaziera cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului in timpul careia veti explora unele dintre cele mai frumoase insule greceşti: Creta, locul unde arheologii inca dezgroapa minuni neatinse de mii de ani de mana omului, Santorini, insula unde frumusetea pare ca a incremenit pentru a se lasa mai uşor admirata, Mykonos, cea vestita pentru morile sale de vant, precum şi Milos, un adevarat paradis pentru geologi. Pe parcursul croazierei veti putea descoperi de asemenea şi cateva oraşe, care mai de care mai pitoreşti: Atena, leaganul civilizatiei, Salonicul, plin de vestigii şi insoritul Kusadasi din Turcia. Toate intr-un program inedit, care cu siguranta ii va satisface pana şi pe cei mai exigenti devoratori de turism.

 

Perioada: 21.06 - 29.06.2024

 

Ziua 1 / 21.06.2024: Bucureşti - Atena

intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 13:00 (in fata ghişeului de imbarcare al companiei Tarom). Plecare spre Atena cu compania Tarom, zbor RO 273 (16:40 / 18:20). Dupa sosire transfer pentru cazare la Poseidon Hotel Athens 4* (sau similar 4*).

Ziua 2 / 22.06.2024: Atena - Pireu - imbarcare pe vasul de croaziera Celestyal Journey

Mic dejun. Timp liber pentru a va bucura de facilitatile hotelului pana la ora transferului in portul Pireu pentru imbarcarea pe vasul de croaziera Celestyal Journey, al companiei Celestyal, care va pleca din port la ora 17:00, navigand spre Salonic. Vom porni intr-o fascinanta croaziera in care, timp de o saptamana, vom avea ocazia sa admiram frumusetile catorva orase-port din Grecia si Turcia. Ne vom lasa captivati de priveliştea deosebita oferita de apele si tarmurile Mediteranei de Est şi ne vom lasa rasfatati la bordul vasului, bucurandu-ne de toate facilitatile oferite. Seara ne vor aştepta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 3 / 23.06.2024: Salonic

Vasul va ancora la ora 10:00 la Salonic, oras-port din nordul Greciei. Va recomandam un tur al orasului, pentru admira monumente din diverse perioade istorice: Biserica Sfanta Sofia cu moastele Sfantului Vasile cel Nou, Rotonda si Arcul lui Galerius din perioada romana, biserica bizantina cu Hramul Sfantul Dimitrie, patronul orasului, Turnul Alb, simbolul orasului, parte a sistemului de aparare din perioada otomana, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic si multe altele. Vasul va parasi portul in jurul orei 19:00, navigand spre Kusadasi. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 4 / 24.06.2024: Kusadasi (Turcia)

La ora 13:00 vasul va ancora la Kusadasi sau Insula Pasarii cum mai este denumit, situat pe coasta vestica a Turciei, in apropierea careia se afla numeroase perle ale antichitatii, precum Efes, vestigii religioase, precum Casa Fecioarei Maria si minuni ale naturii, precum Pamukkale. De-a lungul timpului, Kusadasi a inflorit sub diverse civilizatii, precum cea greaca, romana si otomana, bucurandu-se intotdeauna de prosperitate economica. in timpul acestei escale vom face o excursie de o jumatate de zi numita "Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman", o incursiune prin epoca de aur in care s-a format Efesul, centru important de comert si spiritualitate al lumii antice. Construit cu 3000 de ani in urma, Efesul a modelat istoria civilizatiilor grecesti, turcesti si crestine din locatia sa privilegiata, aleasa conform legendei de oracolul de la Delphi. Loc de pelerinaj datorita apropierii sale de Templul lui Artemis, una din cele 7 minuni ale lumii si de prezenta unor mari personalitati crestine precum apostolii Pavel si Ioan dar si Fecioara Maria, Efesul este in prezent unul dintre cele mai mari situri arheologice romane din zona marii Mediterane. Splendoarea epocii de aur este vizibila de-a lungul strazilor sale si a ruinelor excelent conservate. Pe masura ce vom explora acest sit inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO, vom avea ocazia sa ne conectam la vremurile de efervescenta culturala, vizibile in Agora Efesului, Odeon, Casele Patricienilor, frumosul Templu al lui Hadrian dar si in uimitoarea Biblioteca a lui Celsus. intoarcere la vas care va parasi portul la ora 19:00, navigand spre Heraklion. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 5 / 25.06.2024: Heraklion (Insula Creta)

Vasul va ajunge la ora 08:00 in Heraklion, capitala insulei Creta, unde va ramane pana la ora 19:00. Legenda spune ca Insula Creta este "casa natala" a lui Zeus, nascut din Rea si Cronos, locul unde Zeus l-a invins pe tatal sau Cronos, devenind cel mai puternic zeu, iar Heraklion este cea mai populata regiune din Creta, practic inima Cretei si un magnet pentru turisti din toate colturile lumii. Capitala regiunii Heraklion este orasul natal al lui El Greco si Nikos Kazantzakis, dar si locul unde vom descoperi numeroase obiective turistice interesante precum fortareata venetiana Koules, biserici bizantine, fantani turcesti si vile ce amintesc de arhitectura romantica a cladirilor din Venetia. in timpul acestei escale, vom face o excursie intitulata, "Palatul Knossos, capitala civilizatiei minoice". Vom putea explora Curtea Centrala mare, minunata Sala a Tronului si vom vedea fresca "Printului Crinilor". in timp ce ne vom plimba prin apartamentele palatului si vom vedea descoperirile arheologice, vom fi uimiti de bogata mostenire culturala a civilizatiei minoice. Vom auzi, fara indoiala, legenda cretana a Minotaurului, jumatate om, jumatate taur, care a trait in Labirint si a fost ucis de Tezeu. Explorand camera cu camera, vom retrai timpul in Sala Garzii Regale si Camera Regelui, auzind povesti despre domnia extraordinara a Regelui Minos. intoarcere la vas care va parasi portul la ora 19:00, navigand spre Santorini. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 6 / 26.06.2024: Santorini

Vasul va ancora la ora 07:00 in Insula Santorini, unde va ramane pana in urmatoarea zi, catre miezul noptii. Numita in antichitate Thira, insula vulcanica Santorini apartine arhipelagului Cicladelor situandu-se in sudul Marii Egee. Insula este una dintre cele mai cunoscute din Grecia, combinand intr-un mod spectaculos plaje frumoase cu nisip alb, rosu sau negru, privelisti absolut uimitoare asupra vulcanului, cel mai fotografiat apus de soare, vestigii antice, dar si hoteluri, restaurante şi magazine de un mare rafinament. Santorini atrage turistii si datorita faimei ca in aceasta regiune s-ar fi gasit legendara Atlantida, distrusa insa de cea mai mare eruptie vulcanica cunoscuta vreodata. Paradoxal, cataclismul care a distrus insula a creat şi cea mai mare atractie prezenta a insulei, respectiv caldera vulcanului, inundata de apele Marii Egee, care formeaza o laguna adanca, inconjurata pe trei laturi de stancile inalte ale insulei principale şi despartita de Marea Egee de mica insula Theresia. Se spune ca Santorini este locul in care "sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa, mai multi magari decat barbati", şi nu ramane decat sa va convingeti ca totul este perfect adevarat. Expertii de pe vas ne vor propune excursii optionale ce ne vor permite sa admiram peisajele spectaculoase si traditiile pastrate intacte in satele de pe coasta sau de pe marginea calderei. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului. Dupa miezul noptii vasul va parasi portul navigand spre Mykonos.

Ziua 7 / 27.06.2024: Mykonos

Vasul va sosi in jurul orei 08:00 in Insula Mykonos, supranumita si "Insula Vantului", care face parte din grupul insulelor Ciclade din mijlocul marii Egee. Exista o multime de legende care vorbesc despre acest loc deosebit de popular. Una dintre acestea sustine ca aici s-a desfasurat lupta dintre Zeus si Titani, iar insula a capatat numele in cinstea lui Mykons, fiul lui Anios, ai carui parinti au fost Apollo si nimfa Rio. Faimoasa pentru animata viata de noapte, hotelurile si cluburile de lux, aceasta a devenit una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Grecia. Mykonos, principala asezare de pe Insula Mykonos este un oras incantator, cu case albe si nenumarate biserici si mori de vant, o aglomerare pitoreasca de stradute inguste si coridoare cu case si trepte varuite in alb, nenumarate biserici micute si capele, piatete si fantani arteziene, precum si o multitudine de magazine colorate. Va sugeram sa decoperiti Mica Venetie, o zona pitoreasca a orasului Mykonos, faimoasa pentru constructiile medievale si casele cu balcoane din lemn viu colorate. Zona devine cu precadere romantica mai ales spre seara, cand apusul creeaza o atmosfera deosebita. Nu uitati sa capturati imaginea perfecta cu faimoasele mori de vant asezate in varful crestei care domina orasul. Mykonos este locul unde fiecare plaja si fiecare oras are propria sa personalitate, unde omul si natura si-au imbinat fortele armonios creand monumente unice din punct de vedere arhitectural si unde vechile traditii se respecta si astazi. Iubitorii de istorie si arheologie pot opta pentru o excursie in Insula Delos, considerata locul unde s-au nascut zeii Apolo si Artemis, important sit arheologic din Patrimoniul Mondial UNESCO. Vasul va pune la dispozitia pasagerilor un shuttle bus, care va asigura legatura intre port si orasul vechi Mykonos, unul dintre cele mai bine pastrate si mai frumoase din Insulele Ciclade, cu balcoane din lemn incarcate cu flori si cu capele cu bolte rosii. Vasul va parasi portul dupa miezul noptii. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 8 / 28.06.2024: Milos

La ora 09:00 vasul va ancora in portul din Insula Milos, ultima escala de pe traseul croazierei. Milos este paradisul geologilor, unde suvoaie serpuitoare de lava au dat nastere unor formatiuni ciudate de roca vulcanica, o regiune a mineritului, in trecut al obsidianului, in prezent al bentonitei, perlitei si caolinului, printre altele. Veti putea alege un tur al insulei care va va dezvalui capitala insulei, Plaka, cu un muzeu de arheologie si un muzeu de folclor si istorie, veti ajunge in Valea Klima, pe al carei povarnis marin si-au zidit cetatea anticii milieni, unde veti vedea placa de marmura care marcheaza locul unde un fermier a dezgropat-o pe Afrodita din Milos (Venus din Milo) in anul 1820, veti descoperi Klima, unul dintre cele mai frumoase sate din insula cu locuintele sale lacustre, frumos colorate, aliniate la tarm, dupa care pe drumul spre Adamas, veti intalni singurele catacombe crestine din intreaga Grecie, care constituie una dintre dovezile crestinismului timpuriu de aici. Vasul va parasi portul in jurul orei 19:00. Cazare cu pensiune completa si pachet de bauturi All Inclusive la bordul vasului.

Ziua 9 / 29.06.2024: Pireu - Atena - Bucuresti

Vasul va sosi in portul din Pireu in jurul orei 07:00. Dupa formalitatile de debarcare, ne vom intalni cu ghidul local pentru un tur panoramic al Atenei care va include Piata Omonia, Universitatea, Biblioteca Nationala si Academia, Piata Sintagma, cu Parlamentul Elen si Monumentul Soldatului Necunoscut, Stadionul Panathenaic si Arcul lui Hadrian. Dupa tur vom avea prilejul de a face ultimele cumparaturi pana la ora transferului la aeroportul din Atena pentru plecarea spre Bucuresti cu compania Tarom, zbor RO 274 (19:10 / 20:45).

 

TARIF I: 2180 EURO / loc in camera dubla si cabina cu hublou categoria XC - bauturi All Inclusive (numai in timpul meselor principale)

Supliment single: 390 EURO / pers.

 

TARIF II: 2340 EURO / loc in camera dubla si cabina cu hublou categoria XC - bauturi All Inclusive (pe intreaga zi, nu numai in timpul meselor principale)

Supliment single: 490 EURO / pers.

 

Suplimentul de single se reconfirma la cerere in functie de disponibilitatea cabinelor de pe vasul de croaziera

(tarife cu toate taxele incluse, valabile pentru un grup de minim 20 turisti; pentru un grup mai mic de turisti, tariful se va recalcula)

 

TARIFUL INCLUDE:

- transport continental cu avionul pe ruta: Bucureşti - Atena - Bucureşti cu compania Tarom

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale din program (pot suferi modificari)

- taxele de port (se pot modifica de catre autoritatea portuara)

- transferuri aeroport - port - aeroport

- 1 noapte de cazare cu mic dejun in Atena la hotel de 4*

- 7 nopti cazare cu pensiune completa si bauturi All Inclusive (pe intreaga zi, nu numai in timpul meselor principale), pe vasul de croaziera Celestyal Journey al Companiei Celestyal (pensiunea completa cuprinde meniuri variate de-a lungul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun, dejun, ceaiul de dupa-amiaza, snack-uri, cina & surpriza de la miezul noptii)

- tur panoramic cu ghid local in Atena

- excursie de o jumatate de zi "Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman" (Kusadasi)

- excursie de o jumatate de zi "Palatul Knossos - Prima Civilizatie Europeana (Heraklion)

- taxe pentru servicii la bord

- petrecerea de bun venit oferita de capitan si seara de gala cu o cina speciala

- meniu special conceput pentru copii

- acces la piscine, sauna & jacuzzi

- acces la teatru, lounge-uri elegante, club si biblioteca

- programul zilnic cu evenimentele la bord si un sumar al stirilor principale

- conducator roman de grup

- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

 

NOTA: Taxele de aeroport incluse in tarif sunt cele valabile la data lansarii programului. in situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxe de ieşire de pe aeroporturi, in cazul in care se aplica

- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi, etc.

- bacsisuri: 20 euro/pers. pentru ghizi si soferi, mai putin pentru bagajisti pentru serviciile la sol (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale

- excursiile optionale care se pot realiza cu un numar minim de participanti, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; in functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza şi alte excursii optionale propuse de partenerul local

 

IMPORTANT! Recomandam incheierea unei Asigurari MEDICALE si STORNO de calatorie. Astfel se poate acoperi riscul de pierderi financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Acest mijloc de protectie financiara acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19. Asigurarile MEDICALE si STORNO de calatorie se pot incheia la orice companie de asigurari care asigura acest serviciu; suma platita pentru asigurare nu este returnabila. Daca aveti nevoie de asistenta pentru a va alege asigurarea de calatorie potrivita, echipa noastra de consultanti va sta la dispozitie.

 

NOTA:

- alocarea cabinelor se va face in ordinea efectuarii inscrierilor şi in limita disponibilitatii de catre compania de croaziere

- pentru mai multe informatii legate de flota Celestyal Cruises, descrierea cabinelor, facilitatilor, etc., va rugam sa consultati site-ul oficial al companiei

 

IMPORTANT!!!

Documente necesare: paşaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei (nu se accepta paşaport temporar)

O persoana sub 21 de ani nu poate sa rezerve o cabina in croaziera sau sa ocupe singura o cabina, cu exceptia cazului in care este insotita de un parinte, tutore sau o persoana care a implinit deja varsta de 21 de ani.

Orice minor sub 18 ani care nu calatoreşte in compania parintilor sai, trebuie sa prezinte, in momentul imbarcarii, o scrisoare notariala (in limba engleza) prin care parintii işi dau acordul cu privire la calatoria minorului şi autorizeaza persoana care il insoteşte pe minor sa semneze in cazul aplicarii tratamentului de urgenta recomandat de doctorul de la bordul vasului sau in cazul practicarii anumitor activitati sportive la bord; in plus, persoana respectiva trebuie sa aiba şi cazier judiciar la ieşirea din Romania.

Parintii sau tutorii legali care calatoresc cu un minor cu un nume diferit decat al acestora, sunt obligati sa prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divort etc.), pentru a dovedi ca sunt parintii sau tutorii copiilor in cauza.

 

CONDITII DE INSCRIERE:

- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se incheie la epuizarea locurilor 

- diferenta de pana la 50% din valoarea totala a pachetului de servicii se achita cu 91 de zile inainte de data plecarii

- diferenta de pana la 100% din valoarea totala a pachetului de servicii se achita cu 61 de zile inainte de data plecarii

- turistul va incheia cu agentia << Contractul de prestari servicii turistice >>, la care prezentul program este parte

- in momentul semnarii << Contractului de prestari servicii turistice >>, turistul işi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turişti

 

CONDITII DE ANULARE:

in cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datoreaza Agentiei penalizari dupa cum urmeaza:

a) 30 % din tarif daca renuntarea se face din momentul confirmarii pana cu 91 zile calendaristice inainte de data plecarii

b) 50 % din tarif daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile calendaristice inainte de data plecarii

d) 100 % din tarif daca renuntarea se face cu mai putin de 60 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentare

 

NOTA:

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii sau dupa inceperea calatoriei, independent de vointa agentiei (cum ar fi: controlul starii de sanatate, obligativitatea de autoizolare dupa intoarcerea in Romania, masuri suplimentare de igiena si formalitati vamale). Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare, aplicandu-se termenii si conditiile contractuale standard.

 

OBSERVATII:

- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite CONDITII obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice

- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure

- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turiştilor ca urmare a intarzierii acestora

- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfaşoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale şi la itinerar cu observatia ca nu are calificarea şi atestarea legala de ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari

- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate şi ca atare respecta standardele locale

- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie şi la cererea sa, va fi asistat de conducatorul de grup

- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat in program

- agentia işi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana

- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil

- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, blocarea aeroporturilor din ratiuni de securitate, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, CONDITII meteo nefavorabile etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depaşirea situatiilor ivite; totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- aşezarea turiştilor in autocar se va face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor, iar cei care au achitat supliment de single pentru cazare NU beneficiaza de 2 locuri in autocar

- agentia nu-şi asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere explicatii in interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducatorii de grup vor oferi explicatii turiştilor doar in afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turiştilor interesati de ghidajul acestora

- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele şi pentru agentia ; tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, sau din alta parte, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce şi ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi dupa caz, un ghid local; in tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate

- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauza

- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri

- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada şi evenimente politice neprevazute, greve etc.

- selectarea preferentiala a locurilor in avion, in cadrul rezervarilor de grup, este de cele mai multe ori supusa unor reguli stricte si difera de la o companie aeriana la alta (se percep costuri suplimentare sau nu este acceptata si/sau se poate face numai cu un anumit timp in avans etc.). Ulterior achitarii unei sume pentru un loc preferential in avion, compania aeriana poate modifica fara preaviz tipul de avion si ca atare se modifica configuratia locurilor in avion, respectiv a locului prerezervat/achitat de catre turist; pentru aceste situatii nu suntem raspunzatori si ne oferim doar sprijinul sa intermediem un dialog cu compania aeriana ce nu garanteaza si solutionarea situatiei

- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreşte (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original şi acordul notarial al ambilor parinti; d) insotitorii minorului sunt obligati sa aiba certificatul de nastere in original al copilului minor, aditional PASAPORTULui si/sau cartii de identitate

- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de paşaport individual

- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei

- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesara obtinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; in cazul neobtinerii vizei se retin penalizari pentru biletul de avion, asigurarea medicala şi cheltuielile agentiei

- c/v excursiei poate fi achitata şi in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati

- prezentul document constituie anexa la << Contractul de prestari servicii turistice >>

 

 

 

Celestyal Journey - Celestyal Cruises

Celestyal Journey Cruise: Expert Review (2023)

in prezent, Celestyal Journey va fi gata pentru prima sa navigare in septembrie 2023. Cu o capacitate de 1.693 de pasageri, cea mai noua nava a companiei va oferi mai multor oaspeti oportunitatea de a-si transforma lista dorintelor de vacanta in realitate.

 

 

 

 

 

cabina exterioara cu fereastra

cabina exterioara cu fereastra are in componenta geamuri mari (acestea nu se deschid). cabina are un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot converti intr-un pat dublu si o baie cu dus. Fiecare cabina este dotata cu un televizor, aer conditionat cu termostat, telefon, uscator de par, minibar, seif.

Celestyal Journey Exterior Cabin